Stefan van der Veen

Advocaat

'Ik zoek graag naar duurzame en bestendige oplossingen zodat werkgevers en werknemers zich weer volledig kunnen focussen op hun eigen rol en werk.'

Voordat ik als advocaat begon, werkte ik als gerechtssecretaris. Een mooie en leerzame tijd, waarbij ik aan de andere kant van de tafel zat. De kennis en ervaring die ik toen heb opgedaan blijken zeer bruikbaar bij mijn werk als advocaat. Doorgaans begrijp ik hoe rechters hun oordeel vormen. Ik heb geleerd dat het werk van advocaat mij beter past. Ik kijk nu niet alleen juridisch naar een zaak, maar ook naar wat daar nog omheen speelt. Dat zorgt wat mij betreft voor bredere, creatievere en scherpere advisering die bijdraagt aan duurzame oplossingen. Dat is ook wat ik graag doe: het zoeken naar duurzame en bestendige oplossingen zodat werkgevers en werknemers zich weer volledig kunnen focussen op hun eigen rol en werk. Verder heb ik bijzondere interesse in het meedenken over een werkcultuur waarbij werknemers het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Stefan opereert in zijn werk strategisch zonder de belangen van alle betrokken uit het oog te verliezen. Stefan heeft met zijn cliënten een open verstandhouding, adviseert helder over doelen en strategieën, en beschikt over een gezonde dosis humor. In zijn vrije tijd kookt Stefan graag en houdt hij van moderne kunst en design.

 

  • 0638169183

Maak kennis met het team