Missie en visie

Missie en kernwaarden

Onze missie is om onze cliënten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is. Wij willen echte oplossingen bereiken van arbeidsrechtelijke geschillen, onze kennis delen en bijdragen aan de rechtsvorming. Op deze manier leveren wij een betekenisvolle bijdrage aan onze cliënten en de maatschappij. Wij doen ons werk vanuit de volgende kernwaarden:

  • Betrokken
  • Onderscheidend
  • Integer & betrouwbaar
  • Ontwikkelingsgericht

Visie

Bij Boontje weten wij dat arbeidsrechtelijke conflicten vaak meer omvatten en complexer zijn dat alleen een juridisch geschil. Het oplossen van enkel het juridische geschil leidt daarom niet altijd tot de werkelijke oplossing van het conflict. Vaak is het nodig om verder te kijken. Daarom richten wij ons bij Boontje op het grotere plaatje, waarin recht, zakelijke belangen en menselijke behoeften samenkomen.

Wij zijn steeds op zoek naar de werkelijke winst voor onze cliënten. Om dat te bereiken kiezen wij ook in de advocatuur bewust voor de-escalatie. Waar dat nuttig is maken wij gebruik van mediationtechnieken (“mediation-advocatuur”) dan wel coachingstechnieken (“advocoaching”). Lees hier meer over onze Aanpak.