Door
22 april 2021

Actueel Chambers Europe: Rankings 2021

A notable boutique dat is wat Chambers expliciet over ons kantoor schrijft bij de toelichting op de Employment in Netherlands Legal Rankings 2021. Het verheugt ons dan ook te melden dat Boontje Advocaten als kantoor en drie van onze partners opnieuw een prachtige ranking hebben ontvangen. Een speciale felicitatie gaat uit naar Paul Witteveen die door Chambers als enige in Nederland als Senior Statespeople is gerankt.

Een kleine selectie van wat onze cliënten over ons zeggen:

without exception the service we receive is timely, personal and always of the highest quality.

Een andere cliënt waardeert ons kantoor om onze communicatievaardigheden en beveelt haar aan voor:

being able to explain and describe complex matters in a clear and understandable way.”

Klik hier om naar de rankings te gaan en meer quotes te lezen.

Chambers baseert de jaarlijkse rankings op een objectief onderzoek naar de ervaring en feedback van cliënten en peers reviews. We danken onze cliënten hartelijk voor hun medewerking aan het onderzoek van Chambers.