07 februari 2024

Actueel Eerste exemplaar van het boek “De ondernemingsraad”

Boontje Advocaten & Mediators is verheugd te kunnen aankondigen dat het eerste exemplaar van het boek “De Ondernemingsraad”, is verschenen tijdens de Maand van de Medezeggenschap.

Dit onder redactie van Loe Sprengers tot stand gekomen boek, waarin 11 vooraanstaande medezeggenschapsdeskundigen hebben bijgedragen, biedt een diepgaand overzicht van alle juridische aspecten met betrekking tot de ondernemingsraad in 13 hoofdstukken.

Twee van deze deskundigen zijn afkomstig van Boontje Advocaten & Mediators, namelijk Yvette Dissel, die het onderwerp “Bevoegdheden van de ondernemingsraad” behandelt, en Paul A.M. Witteveen, die het onderwerp “Vennootschapsrechtelijke medezeggenschap, de OR in Boek 2 BW” bespreekt. Ook dank aan Ilse Kersten voor haar waardevolle bijdrage.

Dit baanbrekende werk is uitgebracht in de reeks Monografieën Sociaal Recht en is vanaf heden verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en/of via Wolters Kluwerhttps://lnkd.in/ey9BZVgu