De wérkelijke winst
in arbeidsrecht


Specialisten met een onderscheidende aanpak en visie

Boontje Advocaten & Mediators werd opgericht in 2001 en richt zich als nichekantoor uitsluitend op het arbeidsrecht. Inmiddels is Boontje uitgegroeid tot het grootste arbeidsrechtkantoor van Nederland. Advocaten én mediators, ogenschijnlijk tegenstrijdig maar onlosmakelijk verbonden. Elk van onze advocaten heeft, naast algemene kennis van het arbeidsrecht, een of meerdere specifieke aandachtsgebieden. Met tien specialistische praktijkgroepen bedienen we onze cliënten op maat en werkt steeds de meest gespecialiseerde advocaat op de zaak. Waar nodig zorgen wij door onze interne samenwerking voor betrokkenheid van specialisten uit andere praktijkgroepen. Onze mediators zijn ook actief in het arbeidsrechtelijke domein, van samenwerkingsconflicten tot arbeidsconflicten.

Alles over de aanpak van Boontje

Bij Boontje hebben we oog voor het grotere geheel. We onderscheiden ons door verder te kijken dan de juridische kaders. Bovendien heeft Boontje een eigen stijl en een eigen visie op de professie van advocaat ontwikkeld, mede geïnspireerd op het gedachtengoed van mediation en coaching. Sinds onze oprichting is prof. mr. C.J. (Cees) Loonstra, hoogleraar arbeidsrecht, als adviseur aan ons kantoor verbonden.

20 jaar Boontje!
Een nieuw begin, een nieuwe naam

Per 1 december 2021 bestaan wij 20 jaar. En daar zijn wij trots op! Naast dat wij 20 jaar bestaan, voeren wij ook een naamsverandering door.

Waarom? Begonnen in 2001 als kleine nichespeler in de arbeidsrechtelijke advocatuur heeft het kantoor zich in de afgelopen twintig jaar doorontwikkeld tot waar het nu staat. Een kantoor met superspecialisten en een eigen ‘Arbeidsrechtplus-formule’, met de recente toevoeging van mediation als bijzondere tak van sport. Advocaten én mediators; ogenschijnlijk tegenstrijdig maar onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Mediation

Bij Boontje hebben meerdere advocaten de opleiding tot mediator gevolgd. Op dit moment zijn drie mediators MfN-geregistreerd.

Alles over Mediation

Onmiddellijke ondersteuning tijdens COVID-19

De COVID-19 pandemie raakt mogelijk ook uw organisatie. Bij Boontje staan twee teams klaar voor advies en begeleiding.

Corona Crisisteam

Corona Reorganisatieteam

Ons team

Maak kennis met onze advocaten en mediators en lees meer over hun specialismen en drijfveren.

Naar ons team

Boontje werkt samen met

Meest gelezen nieuws

Wilt u kennismaken?

Maak een afspraak