Boontje Event 2023

Boontje seminar: De moderne werkgever

Donderdag 22 juni 2023  |  Amsterdam

Voor onze bijeenkomst op donderdag 22 juni aanstaande hebben wij een interessant programma voor u samengesteld. Uiteraard, zoals u van Boontje gewend bent, met specialisten binnen hun vakgebied.

Keynote sprekers


Dominee Gremdaat (alter ego van de Nederlandse televisiemaker Paul Haenen)
“Kent u die uitdrukking? …

Wie kent ds. Gremdaat niet? Al jaren brengt hij ons via de buis en radio zijn vreugdevolle levensboodschap. Dit keer zal hij live bij ons aanwezig zijn en zijn filosofische gedachten met ons delen over het thema van het Boontje Event 2023: de moderne werkgever. Een thema waarover hij bij uitstek kan spreken. Want ds. Gremdaat mag dan op leeftijd zijn, hij is jong van hart en geestl!”


Kevin Weijers
‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen’
Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?

Kevin Weijers besloot na enkele jaren gewerkt te hebben als ambtenaar, op een originele manier de wereld rond te reizen: door bedrijven te helpen nieuwe ideeën uit te voeren, in ruil voor eten en onderdak. 33 experimenten later is het resultaat niet het zoveelste boek van een millennial die alles achterliet, maar een bundeling van frisse verhalen en praktische experimenten die je inspireren om anders naar je werk en leven te kijken. ’21 dagen niet klagen’ laat zien dat je vooraf niet altijd hoeft te weten hoe iets eindigt. Kevin Weijers zet je op luchtige wijze en met humor aan te experimenteren met waar jij nieuwsgierig naar bent. En te ontdekken hoeveel er mogelijk is als je af en toe stopt met denken, en start met doen.

Kevin Weijers is spreker, auteur en Chief Exploration Officer van ‘De Wereld Rond in 80 Experimenten’

Programma

13.45 uur – 14.10 uur   Ontvangst
14.10 uur – 14.15 uur   Welkom door Pauline Sick (managing partner)
14.15 uur – 14.30 uur   Dominee Gremdaat met zijn bespiegelingen over “de moderne werkgever”
14.30 uur – 15.15 uur   Kevin Weijers over “De winst van 21 dagen niet klagen”
15.15 uur – 15.30 uur   Pauze
15.30 uur – 16.30 uur   Break-out sessies

1. Grensoverschrijdend gedrag
Bij uitstek een thema voor de moderne werkgever. In deze sessie bespreken we de verschillende juridische instrumenten die kunnen worden ingezet om grensoverschrijdend gedrag te begrenzen. Hoe effectief zijn die? Waar lopen we in de praktijk tegenaan?
2. Reorganisaties
In deze sessie nemen we u mee naar de do’s en don’ts van een reorganisatie en stellen we ons de vraag: is er een moderne(re) manier van reorganiseren?
3. Flexwerk
Deze sessie stelt de ontwikkelingen op het gebied van flexwerk centraal. Het onderwerp heeft sterk de aandacht van onze regering. Gaan de plannen ver genoeg om de problemen van de toekomst het hoofd te bieden?
4. Inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer
De moderne werkgever moet in staat zijn om iedereen zich op de werkvloer welkom en thuis te laten voelen. Wat is daar voor nodig?

16.30 uur – 17.00 uur   Plenaire afsluiting met reflectie op break-out sessies – met als gespreksleider Kevin Weijers
17.00 uur – 18.00 uur   Borrel

Mogen wij u ook inspireren?

We begroeten u graag op donderdag 22 juni aanstaande. U kunt zich aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Daar kunt u ook opgeven aan welke van de vier break-outsessies u wilt deelnemen. Kunt u deze datum niet, maar wenst u wel inhoudelijk op de hoogte gehouden worden? Ook dit kunt u aangeven onderaan deze pagina.

Praktisch

Het event duurt van 14.15 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. Het event vindt plaats in de Burcht, Henri Polaklaan 9 te Amsterdam (nabij Artis).

Parkeren:
Parkeren is mogelijk bij dierentuin Artis. Vanaf Artis is het ongeveer 150 meter lopen naar de Burcht.

Openbaar vervoer:
– Vanaf Centraal station: tram 14, halte Plantage Kerklaan (Artis)
– Vanaf station Zuid-WTC en Rai Sneltram 51 naar Waterlooplein (uitgang Hortus)
– Vanaf station Amstel metro naar Waterlooplein (uitgang Hortus)

Boontje seminar

Meld u onderstaand aan voor het seminar van Boontje! Het event duurt van 14.15 uur tot 17.00 uur en vindt plaats in de Burcht, Henri Polaklaan 9 te Amsterdam (nabij Artis).

Ik kan helaas niet deelnemen