Myrthe Steenhuis

Advocaat / counsel
MfN-registermediator

‘Sinds 1998 ben ik advocaat en ik vind het na al die jaren nog steeds een prachtig vak.’

‘Binnen het recht, is het arbeidsrecht altijd mijn “grote liefde” geweest. Of ik nu ondernemers bijsta of werknemers; je hebt het met elkaar over wezenlijke dingen.

Naast reorganisaties en medezeggenschap, heb ik mij toegelegd op het corporate arbeidsrecht; de positie van de statutair directeur, overgang van onderneming, WNT-vraagstukken e.d.

Inmiddels ben ik naast advocaat ook MfN-registermediator; een wezenlijk ander vak maar de combinatie past mij goed. Het zijn van mediator leidt er ook toe dat ik mijn rol als advocaat op een andere wijze vorm geef. Niet de tegenstellingen zijn leidend maar  in plaats daarvan het belang van de cliënt waarbij tevens zicht ontstaat op het belang van de wederpartij. Boontje is uniek in de wijze waarop zij deze twee “vakken” samenbrengt. Als mediator houd ik mij in het bijzonder bezig met arbeidsgeschillen en geschillen in samenwerkingsverbanden (waaronder franchise) in brede zin’.

Myrthe is doortastend en zeer betrokken bij haar cliënten. Daarnaast is zij open, heeft ze een goed gevoel voor humor en is wars van opsmuk. Zij geeft met grote regelmaat seminars en workshops waarbij zij graag in gesprek gaat met de deelnemers. Verder gaat ze graag naar het theater, is zij een fervent lezer en is zij dol op Italië!

  • 0613371930

Maak kennis met het team